Autorisation i brandsikring med brandbeskyttende maling

Hos Sanne Malerforretning sætter vi en dyb i at kunne præsentere en bred kompetencepalette til vores kunder, og derfor er vi som virksomhed også autoriserede i at udføre arbejde med brandbeskyttende maling.

Dette er en service, som vi yder for både virksomheder og erhverv, der i deres lokaler har brug for brandmaling af emner, der skal kunne modstå flammer eller eventuel ild. Vi varetager i forbindelse hermed mange forskelligartede opgaver for vores kundekreds, der inkluderer brandbeskyttende maling af:

  • Stål- og trækonstruktioner i diverse industrier
  • Altaner, brandtrapper og lignende i boligbyggerier
  • Vi tilbyder også at udføre opgaven med tokomponent brandmaling, der også beskytter mod rust

Vi arbejder primært i Daugård, Horsens, Vejle, Hedensted, Fredericia og Kolding samt andre byer uden for Trekantområdet.
Tag endelig kontakt til os, hvis du har brug for brandmaling i forbindelse med andre opgaver end dem, der er nævnt ovenfor.

Brandbeskyttende maling kan være en nødvendighed

Den brandbeskyttende maling er udviklet til at efterlade en særligt beskyttende overflade på de emner, der males på. Malingen gør, at stålet er modstandsdygtigt over for den varme, der opstår i forbindelse med produktion og selvfølgelig brand. Malingen kan forlænge emnernes bæreevne og forhale tiden, inden fx stålet ville kollapse. Vores kompetencer dækker en bred mængde af forskelligartede opgaver, så hvad end jeres materialer måtte være, kan vi garanteret også være jer behjælpelige. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi bruger markedets bedste produkter til at håndtere brandsikring i jeres virksomhed, og vi fortæller jer gerne mere om vores produkter og arbejdsgange, så I kan føle jer sikre i processen. Priserne på brandmaling afhænger meget af opgavens størrelse og de brandkrav, der er beregnet til jeres specifikke arealer og emner, men kontakt os på telefon 75 89 79 01 i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Brandmaling af emner

Vi har autorisation i brandsikring med brandbeskyttende maling. Brandbeskyttende maling giver en overflade, som modstår ild og flammer betydeligt. Der beregnes ud fra brandkrav samt kritisk ståltemperatur.
Hvis du har behov for at få overflader malet med brandbeskyttende maling, så kontakt Sannes Malerforretning for et uforpligtende tilbud.

Spørgsmål? Kontakt Niels
Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01