Sådan maler du selv din væg - uden at lave striber

Hos Sannes Malerforretning A/S er vi vilde med maling, og vi ved hvad en omgang maling kan gøre for et rum. Måske skal du bare have malet én enkelt væg, så der kommer noget spil i rummet, eller måske skal du have malet, fordi væggene ikke længere ser ud, som de engang gjorde. Du kan sagtens stå for at male selv, men for at få det bedste resultat, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Vi giver dig derfor et par råd til, hvordan du selv maler din væg bedst muligt.

Vælg den rigtige maling

Inden du skal i gang med at male, skal du danne dig et overblik over de forskellige typer maling, der findes. En hvid er nemlig ikke bare en hvid, når det kommer til maling, og en lille farveforskel vil kunne have stor betydning for det resultat, du i sidste ende får. Derfor er det vigtigt, at du får gjort dig tanker om, hvad du helt specifikt ønsker. Overvej den specifikke farve og glansniveauet.

Køb nok maling

Når du har fundet den helt rigtige farve og det helt rigtige glansniveau, er det vigtigt, at du køber nok af den pågældende maling. Du får nemlig ikke det flotteste resultat ved hele tiden at spare på malingen, så sørg for at du har nok til den eller de vægge, du skal male.

Sørg for korrekt afdækning

Når det så er tid til at gå i gang med at male, skal du sørge for at få afdækket gulvet ordenligt, så du ikke skal bruge tid på at fjerne spildt maling efterfølgende.

Rådgivning hos Sannes Malerforretning A/S

Hos Sannes Malerforretning A/S står vi altid klar, hvis du har brug for professionel hjælp til at tage de helt rigtige valg, som du bliver glad for i mange år. Vi kan bruge vores mange års erfaring og viden på området til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige maling. Uanset om du er til vilde farver, dæmpende nuancer eller noget helt tredje.

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01