Små og store spartelopgaver

Hos Sannes Malerforretning er vi konstant opmærksomme på de udviklinger, der finder sted i vores fag, så vi kan tilbyde vores kunder såvel klassiske som innovative løsninger. Vi har for nyligt investeret i et nyt sprøjtespartelanlæg, der har gjort det muligt for os at fuldføre de helt store spartelopgaver og dermed også fungere som underentreprise i større projekter. Vi tilbyder vores kyndige faglighed til såvel private som virksomheder i forbindelse med store og små opgaver. Det kan være spartel i forbindelse med renovering af en væg, så du slipper for gamle huller, revner eller lignende eller en fuldspartel af en enkelt eller flere vægge. Nedenunder kan du få et overblik over de ydelser, vi typisk tilbyder i forbindelse med spartelmaling.  

Moderne og veludviklet spartelmetoder

Det er inden for ganske få år blevet et stort hit i Danmark at bruge indfarvet spartelmasse – og heriblandt er KABE den mest populære spartelmasse. Denne mestrer vi selvfølgelig også hos Sannes Malerforretning. KABE-spartelmasse indeholder et stort farvekort, som du som kunde kan vælge imellem. Det er en unik måde, hvorpå man kan bryde med de hvide vægge i ens lokaler og tilføre noget farvespil af særligt god kvalitet. Du kan læse mere om KABE, og hvordan vi bruger det, her.  

Et væld af spartelopgaver

Spartelopgaver kan betyde mange ting, og hos Sannes Malerforretning har vi erfaringer med nye såvel som traditionelle opgaver og metoder.
Her følger en oversigt over vores typiske ydelser i forbindelse med spartel, men skulle du mod forventning ikke finde den ydelse, du ønsker, så kontakt os endelig – det kan vi sikkert også hjælpe dig med.  

  • Spartling af væg og loft
  • Fuldspartling af vægge
  • Mindre spartelopgaver for at lukkehuller eller revner
  • Gipsvægge og fermacell – med og uden armering
  • Små og store spartelopgaver: en enkelt væg, flere vægge eller i hele huset

Vores kartotek af kunder kender os for vores flittighed, effektivitet og kyndige medarbejdere, der altid leverer kvalitetsarbejde inden for det aftalte tidsrum.
Vi arbejder primært i Horsens, Vejle, Hedensted, Daugård, Fredericia og Kolding samt andre byer uden for Trekantområdet.

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01