Vi er kendt for loyalitet og dygtige medarbejdere

Med ni servicevogne er virksomheden meget synlig i hele trekantområdet; Vejle, Kolding og Horsens, hvor vi er kendt for loyalitet og flittige og dygtige medarbejdere samt malerarbejde udført til rette tid og altid i bedste kvalitet.

Malerfirma i stabilitet

Sanne’s Malerforretning blev etableret i 1999 af Sanne Lundum efter, at hun havde været i faget i mere end 10 år. Siden starten er virksomheden vokset stødt og beskæftiger i dag 15 dygtige medarbejdere, hvoraf 1 er lærling.

For at kunne fortsætte den positive udvikling og efterspørgsel på vor ekspertise blev virksomheden i 2006 omdannet til et A/S. En af virksomhedens medarbejdere der havde været med fra start, Niels Højager Jensen, blev medejer af Sanne's Malerforretning.

Vi har været i Daugaard siden 2012.

Dette har medført, at virksomheden i dag er godt rustet til at kunne udføre enhver malerentreprise, idet vi også råder over et særdeles velindrettet værksted med bl.a. sprøjteanlæg.

Med ni servicevogne er virksomheden meget synlig i hele trekantområdet, hvor virksomheden er kendt for loyalitet og flittige og dygtige medarbejdere samt malerarbejde udført til rette tid og altid i bedste kvalitet.

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01