Vi er kendt for loyalitet og dygtige medarbejdere

Med 9 servicevogne er virksomheden meget synlig i hele trekantområdet, hvor vi er kendt for loyalitet og flittige og dygtige medarbejdere, samt malerarbejde udført til rette tid og altid i bedste kvalitet.

Malerfirma i stabilitet

Sanne’s Malerforretning blev etableret i 1999 af Sanne Lundum efter at hun havde været i faget i mere end 10 år. Siden start er virksomheden vokset stødt og beskæftiger i dag 15 dygtige medarbejdere, hvoraf 1 er lærling.

For at kunne fortsætte den positive udvikling og efterspørgsel på vor ekspertise, blev virksomheden i 2006 omdannet til et A/S. En af virksomhedens medarbejdere der havde været med fra start, Niels Højager Jensen, blev medejer af Sannes Malerforretning.

Dette har medført, at virksomheden i dag er godt rustet til at kunne udføre enhver malerentreprise, idet vi også råder over et særdeles velindrettet værksted, med bl.a. sprøjteanlæg.

Med 9 servicevogne er virksomheden meget synlig i hele trekant-området, hvor virksomheden er kendt for loyalitet og flittige og dygtige medarbejdere, samt malerarbejde udført til rette tid og altid i bedste kvalitet.

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01