KABE spartel til dekorativt vægdesign

Hos Sannes Malerforretning følger vi vores fags udvikling tæt, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste teknikker og de mest efterspurgte produkter. Hertil er KABE spartelmasse som nu hedder Detale CPH ingen undtagelse, og det tyder på, at KABE er kommet for at blive. KABE er indfarvet spartel, der findes i et væld af farvenuancer, som i moderne og innovative hjem pryder væggene og etablerer et dekorativt farvespil i rummet. Vi har mestret arbejdet med KABE spartelmasse og har skabt KABE vægge for såvel private som erhvervskunder – og vi hjælper også gerne dig.

Bliv klogere på den populære KABE spartelmasse

KABE spartelmasse er blandt de mest populære teknikker i malerfaget i øjeblikket, og der kan skabes KABE vægge i såvel køkkenet, badeværelset, stuen og kontorområder. Det er som nævnt en indfarvet spartelmasse, der har en levende overflade, som efterfølgende behandles med smudsafvisende materiale. Det giver en smuk, dekorativ udsmykning til hjemmets rum og kendetegner et brud med typisk, hvide vægge, der ellers er at finde i de moderne hjem. KABE er produceret af en dansk virksomhed i højeste kvalitet, og massen er kendt for sit rustikke udtryk, der bl.a. kan give væggen udtrykket af en moderne industrimur.

Skab nyt liv i dit hjem eller kontor med KABE

KABE er et enormt alsidigt produkt, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dens brug. Den indfarvede spartelmasse giver muligheden for at blande forskellige stilarter, og den kan både blive brugt for at skabe et minimalistisk udtryk eller en mere iøjnefaldende væg. Vi elsker en god udfordring, og vil derfor hellere end gerne deltage i dit næste projekt med KABE spartelmasse. Vi er gode til at tænke ud at boksen og har erfaringer med de mange forskellige vægudtryk, man kan skabe med denne masse. Kontakt os i dag og indhent et godt tilbud!

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01