En kompetent samarbejdspartner til dit projekt

Som virksomhed insisterer vi på at holde os opdateret på de udviklinger, der er i vækst i vores fagområde, så vi kan tilbyde det nyeste inden for faget til vores kunder.
Hvis du blandt vores oversigt derfor ikke finder den ydelse, som du ønsker, så tøv ikke med at kontakte os alligevel – vi kan garanteret hjælpe dig med dette også.

  • Diverse spartelopgaver
  • Maling af vægge, lofter og gulve
  • Lakering af træværk
  • Opsætning af beklædning – filt, glasvæv, savmuldstapet, tapetsering

Vores services er tiltænkt både private, erhverv og virksomheder, der søger en kompetent og pålidelig samarbejdspartner til større eller mindre nybyggerier.

Vi har primært hjulpet med projekter i Daugård, Horsens, Vejle og Hedensted, men vi kommer også gerne uden for Trekantområdet.  

Ekspertise ved store nybyggeri-projekter

Hos Sannes Malerforretning sætter vi en dyd i at deltage i store og spændende projekter i forbindelse med nybyggeri, hvor vi kan trække på vores faglige viden og demonstrere de specielle metoder, vi mestrer. Igennem årene har vi deltaget i små og store projekter, der inkluderer spartling, tapetsering og maling af nye huse, nye lejligheder, virksomhedsdomiciler og p-huse. Vi står derfor også klar til at varetage de fagopgaver, der måtte være i forbindelse med dit nybyggeri. Få et overblik over vores kompetencer nedenunder.

Hyr os ind som underentreprenør

Vi sætter en stor dyd i at levere arbejde af høj kvalitet uden at forsinke projektet eller kunden unødvendigt. Vores kunder kender os derfor også for vores rettidighed, og denne har vi bibeholdt, når vi har arbejdet som underentreprenører på større projekter. Vi værdsætter et tæt samarbejde med en gennemsigtig kommunikation, så vores arbejde kan afspejle de ønsker, du har ytret som kunde.  

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01