Epoxy - holdbare resultater

Vi tilbyder Epoxy behandling omkring Vejle, Hedensted, Juelsminde og Horsens

Epoxy behandling, af primært gulve, bliver mere og mere udbredt. Materialet kan nemlig give nogle særdeles spændende løsninger, samtidigt med at en epoxybelægning har en utrolig slidstyrke.

Hos Sannes Malerforretning har vi den nødvendige erfaring, der skal til for at skabe resultater, som altid lever op til vores kunders forventninger og behov. Epoxy er et utroligt smukt materiale, som flere og flere vælger at anvende, fordi det både er smukt og samtidigt meget stærkt. Vores erfaring på området gør, at vi kan skabe helt nye løsninger med dette materiale og udføre arbejdet, således at resultatet holder i længden.

Det er vores udsagte ambition, at det skal være en god og lærerig oplevelse at samarbejde med os, og derfor går vi op i en god kommunikation, der sikrer at du kender alle dine muligheder og at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Hvad er epoxy?

Vi har i vores virksomhed oplevet den store efterspørgsel efter epoxy-behandlinger, og der er mange gode grunde til, at dens popularitet konstant er i vækst. Helt basalt set er epoxy et såkaldt tokomponent produkt, der er kendt for sin meget høje styrke. Det anvendes til et væld af forskellige formål og er derfor et alsidigt materiale, der giver muligheden for at skabe nye og spændende løsninger.

Vi tilbyder et godt samarbejde og en kyndig faglighed til virksomhedskunder og private i Horsens, Vejle, Hedensted, Kolding, Fredericia samt andre byer uden for Trekantområdet.  

Derfor skal du vælge en epoxy-gulvmaling hos os

Epoxy er et af de mest slidstærke materialer, som du kan anvende til et gulv. Trods at epoxy er et utrolig slidstærkt materiale, formår produktet også at have et enormt stilrent og karismatisk udtryk. Derfor er epoxy også en stor fordel for de virksomhedsejere og private, der ønsker at slå to fluer med et smæk.

Epoxy-gulvmalinger og epoxybelægning kan lægges over beton andre gulvtyper, og hvis I har et ønske om at give gulvet en mere unik karakter, er der også mulighed for, at vi finder epoxymaling med lidt struktur eller et særegent mønster til jer. Samtidig er en af de enorme fordele, at epoxy er et prisbilligt materiale – det er derfor ikke kun sund fornuft, men også sund økonomi at investere i epoxy-gulvmaling- eller belægning.  

Kontakt os og få epoxy arbejde i højeste kvalitet

Når du vælger os får du en samarbejdspartner, du kan regne med og et resultat der holder nu og på sigt. Med stor erfaring fra blandt andet Billund, Hedensted, Juelsminde, Vejle og Horsens varetager vi opgaver i hele trekantsområdet.

Du er velkommen til at kontakte os høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os, og få et godt og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01