Holdbare resultater med epoxy behandling

Vi tilbyder Epoxy behandling omkring Vejle, Hedensted, Juelsminde og Horsens

Epoxy behandling, af primært gulve, bliver mere og mere udbredt. Materialet kan nemlig give nogle særdeles spændende løsninger, samtidigt med at en epoxybelægning har en utrolig slidstyrke.

Hos Sannes Malerforretning har vi den nødvendige erfaring, der skal til for at skabe resultater, som altid lever op til vores kunders forventninger og behov. Epoxy er et utroligt smukt materiale, som flere og flere vælger at anvende, fordi det både er smukt og samtidigt meget stærkt. Vores erfaring på området gør, at vi kan skabe helt nye løsninger med dette materiale og udføre arbejdet, således at resultatet holder i længden.

Det er vores udsagte ambition, at det skal være en god og lærerig oplevelse at samarbejde med os, og derfor går vi op i en god kommunikation, der sikrer at du kender alle dine muligheder og at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

Kontakt os og få epoxy arbejde i højeste kvalitet

Når du vælger os får du en samarbejdspartner, du kan regne med og et resultat der holder nu og på sigt. Med stor erfaring fra blandt andet Billund, Hedensted, Juelsminde, Vejle og Horsens varetager vi opgaver i hele trekantsområdet.

Du er velkommen til at kontakte os høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os, og få et godt og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01