Mange års erfaring med renovering

Hos Sannes Malerforretning sætter vi stor pris på at blive involveret i små som store renoveringsprojekter, hvor vi kan demonstrere vores faglige kunnen og de fagspecifikke metoder, som vi har specialiseret os i.

Vi maler helst i forbindelse med renoveringsprojekter, der er kendetegnet ved et godt håndværk, så vi har det bedst mulige udgangspunkt for at udføre kvalitetsarbejde. Vi deltager både i gennemgribende renoveringsprojekter eller i relation til genopmaling med samme kvalitetsbevidsthed og partnerskab.

Tag os med på råd og bring nyt liv til dine rum

Det er oftest en omfattende opgave at renovere dele af eller hele sit hus, og det er derfor også rart at have kyndige mennesker med på råd. Vi har rådgivet og hjulpet både private og virksomheder med at opnå et mærkbart og længerevarende resultat, som vores kunder kan glæde sig over langt ude i fremtiden. Maling er ofte det sidste led i renoveringen, og vi respekterer det ansvar, det er, at føre projektet til ende. Vi hjælper med mange forskelligartede opgaver, og du kan her få et overblik over vores typiske ydelser: 

  • Renoveringen kan omfatte maling af en enkel væg eller hele huset
  • Slibning og rensning af vægge og loft (fjernelse af gammelt maling/tapet)
  • Tapetserings- eller spartelopgaver
  • Maling af gulv og loft
  • Lakering/behandling af træværk, trapper, karme, fodlister, vinduer og lignende

Vi befinder os i Daugård, men vi kører gerne til Horsens, Vejle, Hedensted, Fredericia og Kolding samt andre byer uden for Trekantområdet. Hvis du ønsker hjælp til andet malerrelateret i forbindelse med renovering, og vi ikke har fået nævnt det her, så tøv ikke med at kontakte os alligevel – det kan vi nok også hjælpe med.

Stabil og effektiv samarbejdspartner

Hvis du derfor har brug for at få opfrisket ældre maling, etablere et farvespil til de hvide vægge i dit hjem eller noget helt tredje, kan du med fordel tage kontakt til os.

Vi er meget erfarne inden for renovation med nye såvel som klassiske løsninger, og vi sætter altid pris på en ny udfordring. Fortæl os om dit projekt allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud.   

Brug for hjælp til dit næste projekt? Ring til os!
75 89 79 01